Om oss

co2kompensera.se

Kompensera dina koldioxidutsläpp

 

co2kompensera.se

Bankgiro 252-0641

Swish 070-2625000

 

Vill du också kompensera för dina koldioxidutsläpp?

co2kompensera installerar solceller

Grundare till co2kompensera är Thorsten Handler. Han är utbildad energimarknadsingenjör, har mångårig erfarenhet inom energibranschen och ett brinnande intresse för miljöfrågor.

 

Efter att ha läst en gammal artikel om klimatproblematiken från 70-talet och insett att alldeles för lite har hänt sen dess, uppkom idén om att själv radikalisera våra egna insatser. Det pratas för mycket och görs för lite! Därför går vi från ord till handling.

 

co2kompensera.se kompenserar de egna resorna till hundra procent. Vi tror inte att resor är nåt ont i sig - tvärtom tror vi att resor leder till nåt gott för civilisationen. Nån klok person sa att det är svårt att starta krig mot ett land där man själv varit gäst.

 

Vi kommer att äga eller arrendera mark för solelproduktionen. Annan förnyelsebar elproduktion är inte utesluten men i dagsläget investerar vi enbart i solel. Den förnybara elen får gärna bli billig och vitsen är att den ska tränga bort användning av fossila produkter.

 

Gladast blir vi när våra kunder slutar att klimatkompensera tack vare att de ändrat sina resvanor, t ex skaffat elbil eller reser kollektivt.

 

Vi har valt att inte klimatkompensera för mat. Vi ska inte ha dåligt samvete för att vi äter och lever gott. Däremot uppmuntrar vi starkt ändrade matvanor som innebär mer ekologiskt, mer närodlat och mer vegetarisk mat. Både för din egen och miljöns skull.

 

 

 

 

co2kompensera@co2kompensera.se