Så här gör du

co2kompensera.se

Kompensera dina koldioxidutsläpp

co2kompensera.se

Bankgiro 252-0641

Swish 070-2625000

 

 

Några exempel på fritext, bankgiro eller swish:

"1 inrikes flygresa = 100 kronor. Helmut.Koldioxid@gmail.com"

"40 liter bensin Barak.O.Bolma@bredband.net"

"1 inrikes flyg tor + 50 l biodiesel = 250 kronor. Angela.Märk-el@hotmail.com"

 

Så här gör du för att klimatkompensera hos co2kompensera.se

co2kompensera solbadar

 

Det finns två sätt att gå till väga.

Antingen swishar du beloppet som du vill klimatkompensera för till 0702625000 eller också betalar du in beloppet till bankgiro 252-0641.

 

Om du vill ha kvitto och du vill att det ska framgå vad du kompenserar, skriver du i fritexten vad du kompenserar samt din mailadress dit du vill ha kvittot skickat.

 

Här är ett exempel: Vill du kompensera en affärsresa där du flyger från Östersund till Stockholm tur och retur, ska du enligt vårt sätt att räkna kompensera för 2 inrikes flygresor. Om du vill att det ska framgå av kvittot skriver du "2 inrikes flygresor". Om du i stället vill att det ska framgå på kvittot vilken resa eller vart den gick, skriver du till exempel "flyg tur och retur Östersund-Stockholm 140420" i fritexten så kommer det att återfinnas på kvittot. Kom ihåg att skriva mailadressen dit du vill ha kvittot skickat.

 

Om du som privatperson eller företagare vill förenkla din årliga klimatkompensering, använd fjolårets underlag för att kompensera ditt år, t ex vid redovisningen av reseavdrag i samband med den årliga deklarationen.

 

 

co2kompensera@co2kompensera.se